| ZwS | Дата: Понедельник, 14.06.2010, 14:33 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Есть хорошая веселая онлайновая игрушка Wakfu фрунцузкого происхождения. Ее создатели пиара ради решили выпустить анимеху по ней. получилась примерно такого плана: трейлер пару амв/сценок из анимешки рисовка в ней немного не анимешна, скажем так japanise-like. посмотревшие утверждают что вещь довольно не плохая. ссылки на скачку Доступно только для пользователей
Сайт обновился Радио нашего (и не только) клуба + ньюсы аниме мира =)
|
| |
| |
| adasdasczxcv | Дата: Понедельник, 17.11.2025, 00:32 | Сообщение # 2 |
|
Статус: Offline
| Де знайти манґу українською: мій досвід
Привіт, народ! Думаю, багато хто мене зрозуміє: коли хочеш почитати манґу українською, інколи це перетворюється на справжній квест. Живу в Україні, а нормальних варіантів довго не було.
То на OLX ціна космічна, то в Telegram — піратка, то якість така, що навіть в руки брати не хочеться. І що найбільше дратувало — російські видання, які маскувалися під «українські».
І тут випадково натрапляю на ukr-manga.com.ua. Спочатку подумав: «Та чергова лажа». А потім зробив замовлення — і був приємно здивований. Це офіційна манґа українською, у твердій або м’якій обкладинці, все як треба. Ціни адекватні, пакують якісно, доставляють швидко й без нервів.
Тепер став замовляти там регулярно. Приємно знати, що можна читати улюблену манґу рідною мовою — і при цьому підтримувати українське видавництво.
|
| |
| |